dimecres, 16 de maig del 2012

Resposta de la FECOLL a la nota de premsa del PACMA - Partit Animalista

Aquesta és la resposta de Jesús Bometón a la nota de premsa del PACMA - Partit Animalista en referència a l'atorgació del "Premi Llimac" a Estefania Bori, representant de PACMA - Partit Animalista a Lleida.

Hola Alan:

Gràcies per respondre,pels teus arguments i per acceptar el premi.

Passaré la vostraresposta a la junta directiva, jo només soc un intermediari entre l’entitati les associacions i/o col·lectius.

Pensava que donat que somuna magnífica oportunitat per donar veu als animalistes, precisament –comsom gent educada, democràtica i assembleària- vendries a l’acte i fer unapetita intervenció i escoltar-vos sense cap MENA d’intenció de linxamentpúblic (cosa que amb altres Llimacs que han vingut no ha passat mai). No vols venir…doncs ho respecto, però segons la meva opinió personal tampoc el que podem feres llegir un full de quasi 40 ratlles, ja que a part de ser molt llarg potpassar que la lectura d’aquest si que provoqui un linxament o xiulada.

Proposta: podries fer unescrit més breu?

Ah! Una apreciació. A LaCaixa se li va donar per els 100 anys d’història a Lleida ajudant enprojectes solidaris i culturals. També se li va donar, posats a dir marquescomercials, a San Miguel per donar feina durant 50 anys a gent de Lleida gràciesa que va ser la primera planta de producció a Espanya d’aquesta cervesa iper apostar fermament en ajudar a festes populars de la capital de Ponent.

Per la seva informació altresLlimacs que han vingut a recollir el premi han estat la Federació d’Hostaleriai l’antiga Menta. Exemples que no han vingut son el TribunalConstitucional i Ryanair.

No cal dir més coses. Siconsideres pots enviar un escrit molt més breu i el presentador de l’acteel llegirà, si s’escau.

AtentamentSignatura del gerent de la FECOLL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada