dijous, 26 de gener del 2012

Sou idiotes?

Aquesta setmana m'ha arribat un escrit a través de les xarxes socials, atribuït a Arturo Pérez Reverte, amb aquest títol: "sou idiotes?". Aquest text venia redactat en castellà, i apel·la a la ciutadania espanyola. Com que en els darrers mesos la ciutadania catalana ha triat democràticament a les urnes (o abstenint-se) seguir sent ciutadania espanyola, aquest escrit també és aplicable a ells/elles. Llegiu i difoneu.

Compte!... amb el que s'acosta.... És més gros del que us imagineu. Un govern Europeu imposat pels neocon, "Els Illuminati", que anirà traient a curt termini als polítics demòcrates i manipulant les eleccions, i col·locant tecnòcrates en el seu lloc. Ja queda poc. No és una qüestió de PSOE ni de PP, no té res a veure. Això només s'atura negant-nos a aquestes mentides de pagar el deute en què ells ens han ficat falsament per tenir-nos hipotecats fins als nostres néts. Ja s'han acabat els Estats/Nació... adéu, Espanya; adéu, Catalunya.

Hi ha un problema laboral del col·lectiu de controladors aeris que afecta l'1,2% de la població espanyola (600.000 persones) i gairebé tots salteu com energúmens demanant fins i tot el linxament d'aquest col·lectiu quan el dia anterior fan una altra reforma del sistema laboral més restrictiva, treuen els 420 euros d'ajuda a 688.000 aturats que són a la ruïna i anuncien canvis dràstics a pitjor a la llei de pensions que afecten el 80% de la població i ningú s'indigna ni diu res. Sou idiotes?

Caricatura del Grup BilderbergEsteu demanant a crits al Govern que s'apliquin mesures que treuen el dret a la baixa laboral, als permisos retribuïts i hores sindicals, treure militars al carrer. Sou idiotes?

Esteu llegint que van mentir en els vols de la CIA, en el cas Couso, que González era la X del GAL, que gent del PP cobrava de la trama Gürtel, que hi ha polítics que cobren més de 230.000 euros a l'any, però que ens costen més de 3 milions d'euros, que la corrupció en la política no és excepció, sinó norma, que ells mateixos s'adjudiquen el dret a cobrar la jubilació màxima amb pocs anys a les Corts i a nosaltres ens demanen 40 de cotització, banquers que aconsegueixen del govern mesures dures contra els treballadors i que haurien de ser a la presó per delictes demostrats de frau fiscal i no dieu res, us prenen diners per donar-los-hi a aquesta gent que cobra centenars de milers d'euros l'any, especula amb els nostres diners, defrauda a Hisenda i seguiu callats. Sou idiotes?

Teniu una monarquia que s'ha enriquit en els últims anys, que dóna suport als poderosos, als EUA, al Marroc i a tot el que faci olor de poder o diners, hereditària com a l'edat mitjana. Sou idiotes?

A Anglaterra, o França, o Itàlia, o a Grècia o a altres països els treballadors i els joves es manifesten fins i tot violentament per defensar-se d'aquestes manipulacions mentre que a Espanya no es mou gairebé ningú. Sou idiotes?

Consentiu la censura als mitjans de comunicació, la llei de partits, la manipulació judicial, la tortura, la militarització de treballadors només perquè de moment no us afecta a vosaltres. Sou idiotes?

Sabeu qui és tota la gentussa de les revistes del cor, futbolistes supermilionaris, però mai escolteu a ningú com Saramago o Chomsky o altres mil·lers d'intel·lectuals veraços i compromesos amb els vostres problemes. Sou idiotes?

Si molta gent respon que sí, encara ens queda una mica d'esperança d'aconseguir acabar amb la manipulació dels polítics i poderosos.
Si la majoria contesta no, llavors estem fotuts.

EL govern espanyol, amb el recolzament del govern català: Ha abaixat el sou als funcionaris, suprimit el xec-nadó, congelat les pensions i reduït l'ajuda a la desocupació (l'atur), per afrontar la crisi que han generat els bancs els polítics i els especuladors borsaris.

Ens agradaria transmetre-li al govern espanyol el següent:

Dediquin la seva obstinació a rebaixar la vergonya del frau fiscal, que a Espanya se situa al voltant del 23% del PIB (10 punts per sobre de la mitjana europea) i pel qual es perden milers de milions d '€uros, frau que repercuteix en majors impostos per als ciutadans honestos.

Tinguin la vergonya de fer un pla perquè la Banca torni a l'erari públic els milers de milions d'euros que vostès els han donat per augmentar els beneficis dels seus accionistes i directius, en comptes de facilitar el crèdit a les famílies i a les empreses, eradicar comissions pels serveis bancaris i que deixin de cobrar als espanyols més humils 30,01 €, cada vegada que el seu minvat compte es queda sense saldo. Cosa que passa cada 1er de mes quan els carreguen les factures de col·legis, comunitats, telefonia, etc., i encara no els han abonat la nòmina.

Posin coto als excessos de les empreses de telefonia i d'ADSL que ofereixen els serveis més cars d'Europa i de pitjor qualitat.

Elimineu la duplicitat de moltes administracions públiques, suprimint organismes innecessaris, reassignat als funcionaris de carrera i acabant amb els càrrecs, assessors de confiança i altres llocs nomenats a dit que, tot i ser innecessaris en la seva major part, són els que cobren els grans sous a les Administracions Públiques i la seva teòrica funció pot ser desenvolupada de forma més qualificada per molts funcionaris públics titulats i que lamentablement estan infrautilitzats.

Facin que els polítics corruptes dels seus partits tornin els diners equivalents als perjudicis que han causat a l'erari públic amb la seva mala gestió i/o les seves malifetes, i endureixin el Codi Penal amb procediments judicials més ràpids i amb càstigs exemplars per a ells.

Indecent, és que el salari mínim d'un treballador sigui de 624 €/mes i el d'un diputat de 3996, podent arribar, amb dietes i altres prebendes, a 6.500 €/mes. I bastants més per diferents motius que se li poden afegir.

Indecent, és que un professor, un mestre, un catedràtic d'universitat o un cirurgià de la sanitat pública, guanyin menys que el regidor de festes d'un ajuntament de tercera.

Indecent, és que els polítics s'apugin les seves retribucions en el percentatge que els vingui de gust (sempre per unanimitat, per descomptat, i a l'inici de la legislatura).

Indecent, és que un ciutadà hagi de cotitzar 35 anys per percebre una jubilació i als diputats en tinguin prou només amb set, i que els membres del govern, per cobrar la pensió màxima, només necessitin jurar el càrrec.

Indecent, és que els diputats siguin els únics treballadors (?) d'aquest país que estan exempts de tributar un terç del seu sou de l'IRPF.

Indecent, és col·locar a l'administració a milers d'assessors = (llegiu amiguets amb sous que ja desitjarien els tècnics més qualificats).

Indecent, és l'ingent de diners destinats a sostenir els partits i sindicats de pessebre, aprovats pels mateixos polítics que viuen d'ells.

Indecent, és que a un polític no se li exigeixi superar una mínima prova de capacitat per exercir el seu càrrec (ni cultural ni intel·lectual).

Indecent, és el cost que representa per als ciutadans els seus menjars, cotxes oficials, xofers, viatges (sempre en primera classe) i targetes de crèdit per tot arreu.

Indecent, no és que no es congelin el sou ses senyories, sinó que no se'ls baixin.

Indecent, és que ses senyories tinguin sis mesos de vacances l'any.

Indecent, és que ministres, secretaris d'estat i alts càrrecs de la política, quan cessen, són els únics ciutadans d'aquest país que poden legalment percebre dos salaris de l'erari públic.

I que sigui quin sigui el color del govern, toooooooots els polítics es beneficien d'aquest modern "dret a pernada" mentre no es canviïn les lleis que el regula.
I qui les canviaran? Ells mateixos? Ha!

Ajuntem signatures perquè hi hagi un projecte de llei amb "cara i ulls" per acabar amb aquests privilegis, i amb altres.

Fes que això arribi al Congrés espanyol a través dels teus amics.

Aquesta sí que hauria de ser una de les cadenes que no s'han de trencar, perquè només nosaltres podem posar remei a aquesta situació, i trencar aquesta cadena sí que durà anys de mala sort si no hi posem remei, està en joc el nostre futur i el dels nostres fills.

On és la gent? Que s'aixeca en massa per al futbol i no per defensar els nostres drets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada