dijous, 24 de març del 2011

25 de març del 2011: Manifestació

Tots/es som SchnauziEncara hi ha gent que no sap qui és Schnauzi. És per això que vull fer esment de la història d'aquest pobre cadell. Un individu que es fa dir Asesino Knino, va maltractar fins a la mort durant 11 hores aquest animaló, i va publicar el vídeo a internet sense cap tipus de pudor. Si voleu més informació, només heu de posar el nom d'aquest individu al Google i us fareu un fart de veure notícies sobre ell. A més, aquí no publicaré el vídeo del seu cruel acte, ja que els mitjans de comunicació ja s'han encarregat de promocionar-lo fins a l'aborriment, i no us portarà res de positiu.

Pel que a mi respecta, tant me fa on sigui aquest individu, si a Badajoz, a Colòmbia o a la Moncloa, estic convençut de que li arribarà el seu moment i que pagarà amb el que ha fet d'una manera o altra. El més important és ara intentar aconseguir que no es repeteixin aquests fets, demanant un enduriment de la nostra llei i la consciència de totes les persones cap als drets dels animals. Per tots aquests motius, diverses plataformes han convocat una manifestació davant de l'ajuntament de cada població.

A Lleida, serà el divendres 25 de març del 2011, a les 20:00h, a la Plaça de la Paeria.

D'una vegada per totes, hem de sortir al carrer per aquests animals que no poden defensar-se i que es mereixen un respecte, més que certes persones. Difoneu aquesta notícia i busqueu grups a les vostres poblacions si voleu ajudar. Molts estem difonent amb mitjans de comunicació, protectores, i empreses del sector per cercar finançament ... això ha de ser sonat i depèn de tots nosaltres.

Gràcies pel vostre suport i esperem la vostra comprensió, si esteu implicats amb els animals NO ESTEU SOLS.

Nota: Quin pot ser el motiu pel qual Google es nega a facilitar les dades de l'assassí? Realment s'hi ha negat, o els cossos de seguretat ens ho amaguen?

Enllaç al xat sobre el cas Schnauzi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada