dissabte, 26 de març del 2011

Carta oberta a Google

[caption id="attachment_157" align="alignleft" width="300" caption="Cartell de la manifestació del 25 de març a Lleida"]Cartell de la manifestació del 25 de març a Lleida[/caption]

En referència al cas d'Schnauzi, m'he pres la llibertat de traduir al català una carta oberta a Google redactada pel moviment Anonymous, demanant que faciliti les dades de l'assassí per contribuir a trobar-lo i jutjar-lo. I si ja han facilitat les dades a les forces competents, que ho diguin obertament.

"Benvolguts senyors de Google:

El dia 8 de febrer de 2011 es va publicar un vídeo snuff en un bloc de la vostra companyia Blogger. L'URL era la següent: http://letumcanis.blogspot.com

En aquest vídeo es mostrava com un cadell era torturat, tant física com psicològicament, fins la seva mort, durant 20 agònics minuts on és asfixiat, colpejat, cremat i trepitjat, entre d'altres tremendes accions. El seu autor, que s'ha autodenominat Asesino Knino, va afirmar ser de la ciutat extremenya de Badajoz, a Espanya. Gairebé ha passat un mes, i la policia, que està investigant el cas - tant el Seprona de Badajoz, com el Grup de Delictes Telemàtics de la Guàrdia Civil -, encara no ha donat amb ell. Mentrestant, aquest individu pot estar preparant noves tortures, segons les seves amenaces.

Donat l'escàndol i la indignació que ha produït aquest vídeo, la comunitat internacional d'usuaris ens veiem obligats a demanar-los ajuda: només vostès tenen la capacitat de reparar el dany que tanta gent ha sentit, i només a les seves mans, en la seva consciència i humanitat , estan dipositades les esperances de resoldre i fer justícia davant aquest lamentable acte. Doncs encara que sabem que Google no pot fer-se responsable del contingut que en un principi es publica a les seves plataformes, sí que pot esmenar el fet de que un vídeo com el de Asesino Knino hagi arribat fins aquí: vosaltres podeu ajudar a aturar a aquest criminal facilitant la seva IP, correu electrònic i dades privades del perfil del bloc a la justícia. En cas contrari, entendrem que Google l'està encobrint.

Si no actuen amb la responsabilitat i el prestigi que caracteritza a la seva empresa, aquesta sempre estarà en dubte per la comunitat internacional.

Els recordem que existeix una Declaració Universal dels Drets dels Animals aprovada a Londres el 23 de setembre de 1977, i proclamada el 15 d'octubre de 1978 per la Lliga Internacional, les Lligues Nacionals i les persones físiques que s'associen a elles. Hi podem trobar els següents articles que Asesino Knino ha violat:

  • Article 2, seccions a, b, i c.

  • Article 3, seccions a i b.

  • Article 5, secció a.

  • Article 6, secció a.

  • Article 8, secció a.

  • Article 10, seccions a i b.

  • Article 11.

  • Article 13, seccions a i b.


El maltractament animal és un delicte, i encara que legalment no estiguin obligats a facilitar cap dada a la policia, el seu deure moral és el d'ajudar en la resolució d'aquest delicte. Els demanem per favor que col·laborin, que ajudin a trobar aquest criminal, abans que ens n'haguem de penedir.

Atentament,

We do not forget.

We do not forgive.

We are Anonymous.

We are legion."

Google protects an animal torturer... Why?

Avís important: Les següents imatges poden ferir la teva sensibilitat, si ets fàcilment impressionable, no reprodueixis el vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada